BRESKVA SA PŠENIČNOM KRUPICOM (GRIZOM)
Breskva je niskokalorično voće, bogato beta-karotenom, vitaminom C, kalijem i vlaknima. Sadrži selen (važan “zaštitinik organizma”) te blagotvorno djeluje na probavu.
Sastojci:
- 1 staklenka Bebivita voćne kašice breskva
- 1 jušna žlica pšenične krupice
- 70 ml vode
- 2 mjerice dojenačkog mliječnog pripravka Bebimil 2
Priprema:
Pšeničnu krupicu skuhati na odmjerenoj količini vode i u ohlađenu dodati voćnu kašicu i 2 mjerice mliječnog praha Bebimila. Sve dobro promiješati i poslužiti. (Mliječni prah dodajemo kasnije, jer bi kuhanjem uništili njegovu nutritivnu vrijednost.)
Breskva je niskokalorično voće, bogato beta-karotenom, vitaminom C, kalijem i vlaknima. Sadrži selen (važan “zaštitinik organizma”) te blagotvorno djeluje na probavu.